Rinzol

switch

ATL I BTL OGLAŠAVANJE

Kreativnost prilagođena vašim potrebama. Učinite svoj brend vidljivim i istaknite se u odnosu na konkurenciju. Mi znamo kako privući pažnju, kreirati zanimljive i atraktivne kampanje te zaintrigirati potrošače. Učinili smo to nebrojeno mnogo puta, stoga nam pružite priliku da to učinimo još jednom.

DIGITALNO OGLAŠAVANJE

Dosegnite ciljanu publiku s pravom porukom u pravom trenutku. Učinite vaš brend prisutnim i upečatljivim.

MARKETING DRUŠTVENIH MREŽA

Iskoristite mogućnosti društvenih medija za promociju proizvoda ili usluga. Potaknite interakcije i gradite odnose. Preuzmite kontrolu s direktnim uvidom u svaki segment kampanje. Surađujemo s najpoznatijim influencerima u regiji i jamčimo vam uspješne rezultate.

Copywriting

Prenesite pravu poruku, u pravo vrijeme, pravoj publici. Mi vam dajemo glas i stav.

Produkcija videa

Pokretna slika moćan je alat, bez obzira na platformu. Nudimo ono najbolje od video produkcije – snažne koncepte i profesionalan pristup.

Branding

Istaknite se. Budite drugačiji. Pomičite granice. Izgradnja imidža nije jednostavan zadatak. Dopustite da vam pomognemo u izgradnji imidža vašeg brenda.

Ambalaža

Ambalaža je odjevna kombinacija vašeg proizvoda. Mi ga znamo odjenuti dobro. Pratimo trendove i poznajemo tržište te znamo kako se istaknuti.

Razvoj weba

Vaša web stranica mora biti atraktivna, funkcionalna, pregledna i jednostavna za korištenje. Nitko ne voli komplicirane stvari. Naši dizajneri često zadaju glavobolje programerima kako bi kreirali što posebnije i kreativnije sučelje.

Mobilne aplikacije

Koristimo tehnologiju sutrašnjice – danas. Pratimo trendove i razvoj različitih tehnologija. Aplikacije su odličan način za interakciju s ciljanom publikom, naročito s mlađim generacijama. Naš tim dizajnera blisko surađuje s programerima, što na određeni način predstavlja simbiozu dva drastično različita entiteta.

Organiziranje događaja

Bilo da je riječ o korporativnom eventu ili zabavi, na nas se možete osloniti. Surađujemo s nekima od najboljih ugostitelja, scenografa, tehničara zvuka i svjetla. Mi znamo kako udovoljiti svakom klijentu i stvoriti idealno iskustvo.