Rinzol

Klijent: Ledo
Godina: 2019.
DIGITAL

Konzumacija plazma keksa potječe od sredine prošlog stoljeća. Kroz svoje sastojke proizvodni target bile su mame i male bebe. Kao proizvod „zdravih“ vrijednosti počele su ga koristiti i grupe sportaša, ljudi koji su orijentirani na zdravi doručak ali i mnogi drugi. 

S druge strane, sladoled kao slastica namijenjena svakome, uvijek je poželjna namirnica namijenjena za idealan predah ili još savršeniji desert koji se konzumira u bilo koje doba dana i u bilo kojoj prilici. Bio to doručak, ručak, večera ili samo idealan predah od svakodnevnice.

Mali zalogaj pun inspiracije idealan je za obnavljanje energije ili pak služi kao neizostavan predah od svakodnevnih obaveza i aktivnosti. Serija vizuala inspirirana je osjećajem želje za desertom ili ublažavanjem osjećaja gladi gdje do izražaja dolazi Plazma Sandwich kao idealno rješenje. 

Kroz digitalnu komunikaciju približavamo se targetu koji voli isprobavati nešto novo i drugačije. Vizualnim pristupom te komunikacijom idealnog obroka stvaramo novi trend konzumacije sladoleda i u zimsko doba.