Rinzol

ORANGINA ADRIA

Digitalna kampanja

2021.

 

INSTAGRAM FILTER

 

Upgrade your taste AR filter zamišljen je kao dodatni engagament s potencijalnim i postojećim targetom Orangina branda. Na IG profilu OranginaAdria uključivanjem kamere igraču se pojavi njegovo lice, a pritiskom na start s gornjeg dijela ekrana krenu padati naranče. Onaj tko skupi najviše naranča u košaru unutar 15 sekundi osvaja dnevnu ili tjednu nagradu.

 

PR PAKET

 

Kroz PR pakete koje šaljemo Influencerima, podižemo brand awareness kako uz Orangina brand imaš sve što ti je potrebno za ljeto. Sam paket sadrži nepropusnu brandiranu torbu u kojoj se nalazi bluetooth zvučnik, brandirani personalizirani ručnik za plažu, brandirana hidratantna vodica s mirisom naranče te dva okusa Orangine.

 

TIKTOK aktivacija DON’T SHAKE JUST SHAKE

 

U TikTok aktivaciju DON’T SHAKE JUST SHAKE uključujemo poznate regionalne inflfluencere/kreatore. Ideja je putovanje Orangine kroz sve zemlje koje sudjeluju u kampanji (Hrvatska, BIH, Srbija, Slovenija i Crna Gora). Prvi kreator koji započinje kampanju i kroz različite kadrove shake-a Oranginu u zadnjem kadru baca je idućem kreatoru u drugu zemlju. Idući kreator sticha njegov video i uzima zadnje 2 sekunde iz istog. Video objave idućih kreatora objavljuju se na njihovim profifilima kako bi se stvorio što veći brand awaraness kod njihovih pratitelja. Orangina na taj način pokazuje zajedništvo i prepoznatljivost u svim zemljama.