O nama

Rinzol je kreativna agencija smještena u Zagrebu, koja stvara autentičan i inovativan sadržaj spreman za tržište. Radimo s lokalnim, regionalnim i svjetskim klijentima.
Tu smo ako trebate drugo mišljene, smjernice ili ideju za vaš brend. Specijalizirani smo za osmišljavanje kampanja i brendinga, digitalne komunikacije, dizajn i produkciju te event management.

Sandi Hadžić

CEO / CREATIVE DIRECTOR

Irena Krošl

CHIEF OPERATING OFFICER

Leona Marčić

EXECUTIVE ACCOUNT DIRECTOR

Mario G. Andromak

HEAD OF DESIGN

Jan Milinović

FRONTEND DEVELOPER

Ismael Hadžić

JUNIOR CONTENT MANAGER

KAMPANJE I BRANDING

Ponekad je kompleksno početi od nule, ali Rinzol to uspješno čini za svoje klijente. Kreiramo vaš brend i kreativno osmišljavamo kampanje za vaše proizvode ili usluge. Prilagođavamo ih offline i online platformama prema vašim ciljanim skupinama potrošača.

DIGITALNE KOMUNIKACIJE

Internet je postao jako bitan medij. Razrađujemo strategiju nastupa na vašim društvenim mrežama i vodimo ih. Brojne su mogućnosti oglašavanja na ovom mediju, bilo na portalima ili pak društvenim mrežama – oboje ćemo optimizirati kako bi vaš oglas postigao najbolje rezultate.

DIZAJN I PRODUKCIJA

Cijenimo estetiku i dobro njome baratamo kroz grafički dizajn, izradu infografika, aplikacija ili bannera za oglase. Neporecivo je da bi svaki suvremeni brend trebao imati prisustvo na webu, a uz naš web development ostaviti ćete klijente zainteresiranim i gladnim za još.

EVENT MANAGEMENT

Imate li neki event kojeg se rado sjećate i prepričavate ga uz osmijeh na licu? Upravo takve evente organiziramo za vas, bilo da se radilo o događajima manje ili veće skale. Kreativno ćemo isplanirati projekt, BTL aktivnosti i sudjelovati u njemu od organizacije do evaluacije.