Rinzol

Rinzol je kreativna full service agencija osnovana 2017. godine. 

U godinama našeg postojanja ostvarili smo kredibilitet uspješnim i inovativnim projektima te oformili profesionalne timove s višegodišnjim iskustvom rada u nekim od najpoznatijih marketinških agencija.

Profesionalnost i sposobnost naših zaposlenika dolaze do izražaja kroz timski rad te nastojanje da svojim klijentima pružimo kreativan sadržaj koji pomiče granice.

Rinzol je jedna od najbrže rastućih agencija u regiji, što je produkt brojnih kampanja koje su ostavile traga te pokazale vrhunske rezultate.

Naš rad su do sad prepoznale neke od vodećih kompanija kao što su: Xiaomi, Obala Grupa, DeLonghi Group, Ledo Hrvatska, Coca-Cola Hellenic i Coca-Cola Company, KTC Shopping centar, Triglav osiguranje, Henkel, Mirnovec Pirotehnika, Wolt, Westgate itd.

Nastojimo biti drugačiji, a našu stručnost potvrđuju uspjesi naših klijenata.

Ukažite nam povjerenje, a mi ćemo vam pokazati rezultate.

ATL i BTL oglašavanje

Kreativnost prilagođena vašim potrebama. Učinite svoj brend vidljivim i istaknite se u odnosu na konkurenciju. Mi znamo kako privući pažnju, kreirati zanimljive i atraktivne kampanje te zaintrigirati potrošače. Učinili smo to nebrojeno mnogo puta, stoga nam pružite priliku da to učinimo još jednom.

Digitalno oglašavanje

Dosegnite ciljanu publiku s pravom porukom u pravom trenutku. Učinite vaš brend prisutnim i upečatljivim.

Marketing društvenih mreža

Iskoristite mogućnosti društvenih medija za promociju proizvoda ili usluga. Potaknite interakcije i gradite odnose. Preuzmite kontrolu s direktnim uvidom u svaki segment kampanje. Surađujemo s najpoznatijim influencerima u regiji i jamčimo vam uspješne rezultate.

Copywriting

Prenesite pravu poruku, u pravo vrijeme, pravoj publici. Mi vam dajemo glas i stav.

Produkcija videa

Pokretna slika moćan je alat, bez obzira na platformu. Nudimo ono najbolje od video produkcije – snažne koncepte i profesionalan pristup.

Branding

Istaknite se. Budite drugačiji. Pomičite granice. Izgradnja imidža nije jednostavan zadatak. Dopustite da vam pomognemo u izgradnji imidža vašeg brenda.

Ambalaža

Ambalaža je odjevna kombinacija vašeg proizvoda. Mi ga znamo odjenuti dobro. Pratimo trendove i poznajemo tržište te znamo kako se istaknuti.

Razvoj weba

Vaša web stranica mora biti atraktivna, funkcionalna, pregledna i jednostavna za korištenje. Nitko ne voli komplicirane stvari. Naši dizajneri često zadaju glavobolje programerima kako bi kreirali što posebnije i kreativnije sučelje.

Mobilne aplikacije

Koristimo tehnologiju sutrašnjice – danas. Pratimo trendove i razvoj različitih tehnologija. Aplikacije su odličan način za interakciju s ciljanom publikom, naročito s mlađim generacijama. Naš tim dizajnera blisko surađuje s programerima, što na određeni način predstavlja simbiozu dva drastično različita entiteta.

Organiziranje događanja

Bilo da je riječ o korporativnom eventu ili zabavi, na nas se možete osloniti. Surađujemo s nekima od najboljih ugostitelja, scenografa, tehničara zvuka i svjetla. Mi znamo kako udovoljiti svakom klijentu i stvoriti idealno iskustvo.

Kreativnost prilagođena vašim potrebama. Učinite svoj brend vidljivim, istaknite ga. Mi znamo privući pažnju, kreirati zanimljive i atraktivne kampanje, te zaintrigirati potrošače. Učinili smo to nebrojeno puta, dajte nam priliku da učinimo to još jednom.

Dosegnite vašu ciljanu skupinu s pravom porukom i u pravom trenutku. Učinite vaš brend prisutnijim i upečatljivijim.

Iskoristite mogućnosti društvenih medija za promociju proizvoda ili usluga.
Stvorite interakciju i gradite odnose. Preuzmite kontrolu s direktnim uvidom u svaki segment kampanje. Surađujemo s najpoznatijim influencerima u regiji, te jamčimo vidljivost i rezultate.

Prenesite pravu poruku u pravo vrijeme prema pravoj publici. Mi vam dajemo glas i riječi. Dajemo vam stav.

Pokretna slika moćan je alat bez obzira na platformu. Uz idejne koncepte i profesionalni pristup, nudimo najbolje od video produkcije.

Istaknite se u masi. Budite drugačiji. Pomaknite granice prema naprijed. Mi vam pomažemo u izgradnji imidža vašeg branda.

Poput idealne odjevne kombinacije i mi znamo kako vaš proizvod odjenuti dobro. Pratimo trendove i istražujemo tržišta.

Vaša web stranica prvenstveno mora biti funkcionalna, atraktivna, pregledna i jednostavna za korištenje. Nitko ne voli komplicirane stvari. Keep it simple and smart.

Koristimo tehnologiju sutrašnjice, danas. Aplikacije su odličan način za interakciju s ciljanom publikom, naročito mlađim generacijama. Pratimo trendove i razvoje različitih tehnologija. Naš tim dizajnera blisko surađuje s programerima, što na određeni način predstavlja simbiozu dva drastično različita entiteta.

Bez obzira na prigodu, bilo da je riječ o korporativnom eventu ili zabavi, na nas se možete osloniti. Uz naše partnere pobrinuti ćemo se da se vaš event pamti još jako dugo.

SANDI HADŽIĆ

CEO/CREATIVE  DIRECTOR

_meet the team