Rinzol

DUPLO PUNJENJE

DUPLI UŽITAK

LEDO OKRUGLICE

Klijent: Ledo
Godina: 2019.
DIGITAL

IZAZOV

Tržište smrznute hrane sve je veće. Kupci postaju jako izbirljivi kada je riječ o biranju smrznutih slastica. Osim što je vremena za kuhanje sve manje, tradicija ostaje tradicija pa su i proizvodi poput okruglica percipirani kao nešto što nam kuha naša baka.

Kupci žele nešto drugačije i nešto novo. No, zašto baš Ledo okruglice? 

U trenutku izbora između nekoliko smrznutih proizvoda odlučuju dva faktora:

EMOTIVNI + IMPULZIVNI

Naš zadatak je objediniti oba.

UVID

Kada kažemo Ledo okruglice, pomislimo na „domaće knedle“ iz bakinih kuhinja. Ta nas misao privuče na prvu, ali nije odlučujući faktor radi kojeg se odlučujemo na kupnju. Ono što nas zanima je osobnost i priča branda.

RJEŠENJE

Kreiramo priču svijeta dvostrukog razloga za užitak. Dvije kombinacije u jednom savršenstvu, koji stvara jedan razlog za duplu sreću.

KREATIVNO RJEŠENJE

Pričama okruglica u kojima dvoje postaje jedno, predstavljamo originalnu i posebnu priču o Ledo okruglicama sa duplim punjenjem. Jer uz Ledo Okruglice nikad nisi sam.

PRIJEDLOG IMAGE KOMUNIKACIJE

DUPLO PUNJENJE, DUPLI UŽITAK!

KUGLICA PO KUGLICA,
JA OKRUGLICA.

PLAN

Odmicanje od standardnih formata isticanja benefita Ledo okruglica kroz hladna nabrajanja, hard čimbenike prema soft načinu, kroz šaljivu tekstualnu komunikaciju i vizual.

CILJ

Prilagoditi benefite Ledo okruglica zanimljivom i trendovskom sadržaju komuniciranja na društvenim mrežama.

TEMATIKA

RJEŠENJE - LJUBAVNI PAROVI

U našim pričama nema bajki, nema pogleda kroz roze naočale, postoji samo priča koja je ispričana u paru! I ona traje i traje…

KLJUČNI VIZUALI
DIGITALNA KOMUNIKACIJA

Serijal oglasa za društvene mreže – humorističan i drugačiji način prikazivanja benefita novih okruglica.

Krovna tema kampanje je “Duplo punjenje, dupli užitak” što je ujedno i sam slogan. U temu su ukomponirani i novi okusi okruglica koji dolaze s malinom, bijelom čokoladom, kokosom, čokoladom i čokoladnim tijestom. Sva komunikacija strukturirana je na šaljiv način kako bi se potrošači upoznali s novim okruglicama, novim okusima, novim punjenjima i dosad neviđenim čokoladnim tijestom koje nisu imali mogućnost probati.