Rinzol

logo-8

Fun Park Biograd / Mirnovec

Klijent: Fun park Biograd
Godina: 2020.
BRANDING AND OOH

Zabavni park Biograd najveći je zabavni park u Hrvatskoj, smješten u blizini Biograda na Moru i nudi spektakularno zabavno iskustvo za cijelu obitelj.

Preuzeli smo upravljanje parkom s naglaskom na marketing i razne promotivne aktivnosti.

Počeli smo s postavljanjem novog vizualnog pristupa, od digitalnih platformi do raznih tiskanih materijala.

Upravljački aspekt uključivao je mnogo napornog rada i kreativnosti, od raznih operacija, novih atrakcija, aktivacija i tematskih događaja koji su se odvijali u Zabavnom parku.

Dosegli smo neke od najznačajnijih influencera u regiji koji su u nekoliko navrata posjetili zabavni park, kreirali zabavni sadržaj i pozvali svoju publiku da posjeti zabavni park.

Bilo je imperativ učiniti se prisutnijima i vidljivijima na društvenim mrežama, pa smo organizirali brojna snimanja unutar Zabavnog parka, koja su uključivala fotoshooting, vlog, video zapise, priče …

Svakog vikenda organizirali smo tematski događaj s posebnim gostima; glazbeni izvođači, plesači, influenceri … Naši su napori bili uspješni i drastično smo povećali broj posjetitelja (čak i brojnim restriktivnim mjerama zbog virusa Covid), angažman i vidljivost na digitalnim platformama. Prihvatili smo ovaj izazov u ovim teškim vremenima jer smo znali da možemo napraviti promjenu. Poboljšajte poslovnu strategiju i privucite posjetitelje.