Agape Villas

Agape Villas je lanac luksuznih villa diljem hrvatske obale koji je trenutno u procesu izgradnje. grč. Agape – ljubav, nepobjediva dobrota, neusporediva dobronamjernost Prilikom oblikovanja vizualnog identiteta kao inspiraciju smo koristili prepoznatljive elemente specifične za mediteransko područje.

Klijent: Agape Villas
Tip projekta: Branding
Godina: 2019.

Ideja

U korak s recentnim trendovima na području brandinga, težili smo minimalizmu i prepoznatljivosti s ciljem stvaranja vizualnog identiteta koji će komunicirati jasnu poruku te dostojno predstavljati Agape Villas. Luksuzni smještaj koji osvaja suvremenim dizajnom. Idealno mjesto za odmor svakome gostu koji cijeni komfor ali ujedno i posjeduje istančan senzibilitet za estetiku. Simbioza suvremene arhitekture i tradicije.

Izvedba

Odabrano rješenje nastalo je interpretacijom značenja riječi agape, čiji je simbol ukomponiran prilikom stilizacije amblema. Snažna serifna tipografija ostavlja dojam luksuza i prestiža.

Amblem kao takav simbolizira jedinstvo i slogu, pored simbola ljubavi u sebi krije pojednostavljeni prikaz maslinovog lista, stilizirani prikaz sunca te oblik i strukturu čipke, karakterističnih elemenata mediteranske regije.